top of page

Γιατί όταν είσαι ο εαυτός σου είσαι όμορφος!Ανταλλάσσεις απόψεις και γνώμες κι εμπειρίες, μοιράζεσαι στιγμές και συναισθήματα, ακούς προτάσεις και διαμορφώνεις τρόπους και στάσεις, διατυπώνεις θέσεις και επιχειρήματα που μπορούν να αξιοποιηθούν και να υλοποιηθούν.

Απαντάς πάντα με ενδιαφέρον σε θέματα που γνωρίζεις και προτείνεις λύσεις κι εναλλακτικές με όρεξη και κάθε καλή διάθεση Από κοινού σχεδιάζεις και σκέφτεσαι μαζί, σχετικά με καθημερινά αλλά και πιο ασυνήθιστα γεγονότα.

Συμβουλεύεις και συμβουλεύεσαι προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων και καλό είναι να ρωτάς σε άλλα θέματα που δεν κατέχεις επαρκώς κι είσαι τυχερός αν συναντάς απαντήσεις πιο προοδευτικές, ίσως αναπάντεχες και πάντως πιο ιδιαίτερες, πιο φρέσκιες.

Διηγείσαι ιστορίες και ακούς περιπέτειες στις οποίες θα ήθελες να συμμετέχεις και ονειρεύεσαι ή σχεδιάζεις, κάνεις αναφορές για μαθήματα που πήρες από την ζωή και για άλλα που δεν είσαι ακόμη έτοιμος ή διατεθειμένος να πάρεις.

Μοιράζεσαι συναισθήματα κι απολαμβάνεις κοινές κατακτήσεις και συλλογίζεσαι όμοιες απογοητεύσεις, ματαιώσεις, σχεδιάζεις και κάνεις πλάνα στα οποία δίνονται απαντήσεις, προτείνονται συμβιβασμοί, εκφράζονται επιδοκιμασίες και προσοχές.

Και πάντα προσεγγίζεις με σεβασμό, με εμπιστευτικότητα και καλή πίστη, εμπιστεύεσαι εκθέτοντας πιο προσωπικές σου απόψεις αλλά με την σιγουριά της κατανόησης και της εχεμύθειας που εισπράττεις έχεις την άνεση να αντιδράς σε ότι δεν σου κάθεται καλά και γιαυτό κι επιδρούν πάνω σου καταλυτικά οι συλλογιστικές της συντροφιάς σου.

Ανιχνεύεις τις αγαθές προθέσεις που σε βοηθούν να καταθέτεις ωμές τις αλήθειες σου και να εκμυστηρεύεσαι όσα σου εμπνέει ο απέναντί σου με τον κοινό χώρο που δημιουργεί.

Ακούς προτάσεις και διαμορφώνεις τρόπους και στάσεις,

αναιρείς ότι δεν σε εκπροσωπεί πια και διατυπώνεις θέσεις και επιχειρήματα που μπορούν να αξιοποιηθούν και να υλοποιηθούν.

Συλλογίζεσαι δυνατά και αναμένεις ότι τίποτε πολύτιμο δεν θα πέσει κάτω.

Δεν ακούνε απλά, σε παρακολουθούν ενεργητικά.

Επιθυμίες που έχεις αξιολογούνται και από άλλα φιλικά μάτια που θέλουν το καλό σου κι έχεις το περιθώριο να πεις κάτι τολμηρό ή

ριψοκίνδυνο χωρίς να σου καταλογιστεί αφέλεια ή κι αμετροέπεια.

Δίνεις αλλά και νιώθεις πως έχεις το περιθώριο της συγνώμης και του έσφαλα, μιας και κατακτηθεί η εμπιστοσύνη αμφίπλευρα.

Η επιβράβευση και το εύγε δεν είναι αυτοσκοπός γιατί σε εκτιμούν κυρίως γιαυτό που είσαι και κυρίως για το ότι δεν φοβάσαι να το δείξεις.

Δεν φοβάσαι να φαίνεσαι διαμπερής σε προσωπικά σου θέματα. Δοκιμάζεις κάποια όρια και αλληλεπιδράς σε ζωντανό χρόνο με εξεγερμένα τα θυμικά σου μέρη, αντιλαμβάνεσαι τον αντίκτυπο που δημιουργείς κι οι θετικές διαθέσεις που σου παρέχουν,

κάνουν τον αντίλαλο της ψυχής σου να ακούγεται πιο εύηχος από ποτέ.

Δοκιμάζεις τι μπορείς να αντέξεις και μέχρι που.

Είσαι ο εαυτός σου με όλες σου τις πλευρές, με θάρρος,

με παρρησία, με ευγένεια, χωρίς αναστολές και φόβους σε μια διαλεκτική ανοιχτή και σίγουρα αμοιβαία επωφελή.

Κι η επικοινωνία γενεσιουργό συστατικό κάθε ερωτικού σου παραστατικού.


Η ακομπλεξάριστη αυτοέκθεσή σου είναι η δύναμή σου!


Αυτό σε κάνει απίστευτα γοητευτικό!


Γιατί όταν είσαι ο εαυτός σου είσαι όμορφος!!!

1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page